Stefan Florin ~ Trainer si Coach

Trezirea Constiintei

Trezirea-Spirituala-Florin-Stefan
Mai este denumită şi Trezire Spirituală, însă este mai mult decât atât.

Aceasta se întâmplă de cele mai multe ori după o experienţă de viaţă care pare imposibil de suportat. O experienţă care pare dincolo de capacităţile şi posibilităţile noastre de a vedea ce este dincolo de ea.

Fenomenal este ca în urma acestei experienţe, oamenii se lasă descătuşaţi de mintea conştientă şi limitările ei. Alegând să se elibereze, de fapt atunci se manifestă trezirea, când conştientizează că abia de acolo începe adevărata experienţă de viaţă.

Viaţa cea adevărată de dincolo de somnul pe care l-au trăit. Se trezesc parcă dintr-un vis, de aici şi termenul de „Trezire”. Mai este denumită şi Trezire Spirituală, ceea ce poate fi considerat adevărat, însă este mai mult decât atât. Suntem oameni spirituali şi deci, este trezirea la viaţa cea adevărată.

Nu este doar o singură cale spre trezire, spre începutul a ceea ce putem numi că trăieşti cu adevărat după. Sunt o mulţime de căi către această integrare verticală a învăţării să trăim în comuniune cu tot ce este şi integrarea vocii sufletului nostru.
Iluminare-florinstefan

Trezirea vine într-un mod în care emoţional şi psihologic îţi va fi confortabil să integrezi. Dacă nu ar fi astfel, automat te-ai închide fiind speriat, şi ai respinge.

Cu toţii învăţăm diferit, unii suntem vizuali, unii auditivi sau kinestezici. Astfel, din experienţa mea, atunci când te deschizi va veni într-un mod în care poţi înţelege şi învăţa cel mai bine. Cei care sunt vizuali vor avea viziuni, unii devin clar-văzători, cei care sunt preponderent auditivi, vor auzi dincolo de cuvintele rostite sau vor primi informaţii prin sunete şi chiar verbal. Oferind mentorat de atâţia ani şi participând la trezirea multor oameni, am observat acest adevăr şi încă sunt surprins de fiecare dată alături de cei cărora li se întâmplă.

Trezirea vine într-un mod în care emoţional şi psihologic îţi va fi confortabil să integrezi.

Prima experienţă de acest gen a fost la vârsta de 8 ani pe când împreună cu o vecină ne jucam cu o brichetă, aruncând-o de la unul la altul. Deodată bricheta a rămas lipită de palma ei şi pur şi simplu nu mai cădea. Mergând amândoi la mama ei şi arătându-i, a ţinut să o spele pe mâini, respingând ideea undei capacităţi dincolo de ce era obişnuit. Venind ea personal să cureţe mâinile, a realizat existenţa cu adevărat a bioenergeticii şi bineînţeles pentru noi toţi, această experienţă a reprezentat începutul trezirii.

Poate şi tu experimentezi în viaţa ta în diverse forme această trezire. Este o binecuvântare şi este bine să onorezi acest privilegiu. Poate la început să îţi fie teamă însă tu să îţi aminteşti că eşti în controlul vieţii tale. Orice dar ai primit şi vei primi, va fi decizia ta cum vei dori să îl manifeşti în lume. Găseşte forma care simţi că te împlineşte şi manifestă. Cu siguranţă sunt acolo oameni care aşteaptă ca tu să îţi dai voie să manifeşti pentru că ei au atâta nevoie de ceea ce poţi tu aduce în viaţa lor. Poate alinare, poate vindecare, poate un mesaj pe care îl poţi transmite dincolo de logica minţii tale.

Sunt momente preţioase ale vieţii când, manifestând darul tău, vei fi martor la trezirea sau transformarea celui din faţa ta. Acea explozie de energie care aştepta de mult să se elibereze, te va cuprinde şi pe tine şi atunci vei înţelege cu adevărat valoarea a ceea ce este pentru tine să faci şi să aduci în lume pentru ceilalţi.

vreau-sa-ne-cunoastem-stefan-florin

În 2020 va începe o nouă perioadă a evoluţiei, puţin diferită de ceea ce a fost până acum. Va fi o combinaţie de fiinţe trezite ce vor folosi darurile primite şi din ce în ce mai mult vocile lor. Schimbările vor veni prin oameni, nu prin politică sau alte forţe, cum a fost deja demonstrat. Se vor auzi vocile trezite ieşind în faţă cu ceea ce este potrivit pentru specia umană pe planetă. Nu este vorba de România sau o anumită ţară specific, ci va fi peste tot în lume. Se va face o egalizare, o echilibrare a umanităţii. Se va recunoaşte esenţa divină din fiecare dintre noi şi se va exprima conştientizarea iubirii, care este de fapt, adevărul universal.

Se va dezvolta tot mai mult în oameni capacitatea de dizolvare a apatiei. Astfel, fiecare persoană, devenind responsabilă de propria experienţă de viaţă, va putea recunoaşte tot mai uşor gândurile de limitare despre propria persoană şi va înţelege că nu sunt adevărate, că nu merită să fie ţinute. Gânduri precum că nu sunt suficienţi sau că un om este mai măreţ decât altul îşi vor pierde importanţa. Un om nu este mai măreţ decât altul. Fiecare om este egal în divină esenţă şi experimentând aceasta, aducând în faţă cu iubire această înţelegere, se permite harului să se manifeste în viaţa fiecăruia.

Tu mergi printr-o barieră invizibilă pe care poate ai tot experimentat-o pentru că nu ai considerat că eşti suficient/ă. Nu este egoism sau narcisism, este un sentiment de centrare care îţi permite să ştii că te poţi descurca cu orice ar veni către tine. Orice ar veni spre tine se schimbă cu această conştientizare, cu această înţelegere.

Ce înseamnă să te manifeşti aşa cum eşti, cum simţi, autosuficient, în zilele noastre, în lumea în care trăim?

 Te rog lasă-mi într-un comentariu la acest articol, răspunsul la întrebare.

Îţi mulţumesc pentru timpul pe care alegi să îl învesteşti în dezvoltarea ta şi te felicit pentru alegerea făcută. Te invit să iți programezi o sesiune individuală. Evoluția ta va căpăta o noua dimensiune și rapiditate în asimilare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *