Stefan Florin ~ Trainer si Coach

Expansiunea conștiinței și valurile de trezire spirituala

Trezirea-Sprirituala-a-5-a-dimensiune

Acesta este un timp al expansiunii conștiinței

Care este potențialul ființelor umane dacă dai deoparte toate aceste limitări ale minții și convingerile limitative?

De ce anume suntem capabili și pur și simplu nu ne vine să credem?

Doar revezi ce s-a întâmplat în ultimii 100 de ani. Acest Momentum, acum că am intrat în a 5-a dimensiune, este o vibrație mult mai rafinată și reprezintă faptul că suntem pregătiți să recunoaștem supremația ființelor din care facem parte. Sufletele noastre, care sunt mai mari decât ne putem imagina, și faptul că am ales această experiență umană, acest costum pământesc pentru a naviga această planetă,  este o binecuvântare.

Ce urmează să se întâmple este că acest Momentum de evoluție a vieții pe care o cunoaștem și a conștiinței umane, duce către o creștere a vibrației la nivel de planetă.

Acesta este un timp al expansiunii conștiinței ce nu a mai fost experimentat vreodată  de omenire.

rise-vibration-vibratie

Când am trăit în diferite timpuri ale istoriei, ca atunci când cineva trăia în perioada evului mediu, nu se gândea la faptul că trăiește în Evul Mediu. Denumirea și descrierea au venit odată ce s-a format istoria.

Aceste timpuri sunt cele mai evoluate și evolutive mai mult decât toate perioadele existenței umane. 
Cum se numește perioada pe care o trăim în prezent? Încă nu a devenit istorie, astfel incât nu o putem denumi. Istoricii o vor denumi mai târziu. Unii vor să o numească New Age, alții Vremea Trezirii Umanității, însă aceste vremuri nu sunt noi, ci au fost dintotdeauna. Acum doar ne trezim și conștientizăm ceea ce este și a fost dintotdeauna.

Există aceste „Valuri de trezire” în fiecare an și vă pot mărturisi aceasta observând dinamica clienților cu care lucrez. În anumite perioade sunt contactat de foarte mulți oameni deodată și care îmi spun că .. pur și simplu ceva s-a petrecut în ei, în ființa lor și vor neaparat să înțeleagă.
Mărturisesc ei că acum văd mai clar și doresc să înțeleagă mai bine ce se petrece cu ei și cu omenirea. Această trezire a conștiinței este experimentată de mai mulți oameni simultan, care sunt pregătiți, de indată ce valul energetic străbate Pământul.

Aceste valuri reprezintă energia celei de-a 5-a dimensiuni și o vedem în tot ceea ce se întâmplă în lume.
a-5-a-dimensiune-stefanflorin

Istoricii au vorbit despre aceste timpuri. Prevedeau o trezire accelerată a umanității și faptul că va deveni un fenomen global. Spuneau că structurile politice în jurul lumii se vor schimba și, de asemeni, structura econimică globală.
După anul 2008 am ajuns să realizăm că facem parte din economia globală. Interconectivitatea oamenilor trece de granițele oricărui stat sau țară. Suntem încurajați să nu ne temem de aceasta și o spun deoarece sunt mulți oameni care se tem de aceste schimbări si pierd din vedere faptul că suntem o specie pe această planetă, indiferent câte națiuni și structuri de organizare socială suntem . Suntem specia umană și se află destul aici pentru toți încât să ne sărbătorim unii pe alții și împreună.

Dacă am face cu toții asta și am elibera limitările minții despre noi înșine, care pur și simplu nu sunt adevărate, dacă ne-am trata între noi cu respect, cu iubire și apartenență, am trăi viețile pe care suntem meniți să le trăim.

Privește când o catrastofa se întâmplă, cum putem vedea asta având la dispoziție tehnologia. În câteva secunde putem vedea unde este un cutremur sau o inundație și cum tot mai mulți oameni vor să ajute, să se sprijine reciproc. Majoritatea ființelor umane de pe pământ vor să se ajute reciproc si le stă în legea firii să o facă.

Suntem în colaborare nu în competiție!

Modurile vechi de a percepe lucrurile și de a gândi se schimbă. Despre aceste dimensiuni prin care planeta Pământ trece și despre care cunoaștem asta din fizica contemporană că se întâmplă.

Se spune că sunt 12 dimensiuni în jurul Pământului și acestea sunt dimensiuni energetice.

Sunt frecvențe de vibrație și dimensiunea a 3-a este realitatea fizică în care trăim. Acest 3D, după cum majoritatea percepem cu ochii fizici.

Dimensiunea a 4-a a fost trezirea spirituală și trezirea conștiinței la niveluri care nu au mai fost atinse până în prezent la nivel global, precum în perioada trăită de noi.

Dimensiunea a 5-a este Conștientizarea. Perdelele dintre multi-dimensiuni sunt mai subțiri și suntem mai conștienți de experiența mulți-dimensională.

 

Să luăm legea electricității. Electricitatea a fost dintotdeauna pe această planetă. A fost nevoie ca cineva să o înțeleagă, cum să o producă și să ii dea un scop din care să beneficieze toată umanitatea. Funcționează la fel precum legea atracției, legea manifestării cum o numesc oamenii, aceasta functionează și a funcționat dintotdeauna. A fost nevoie ca cineva să devină conștient și să le prezinte oamenilor aceasta într-un ambalaj. Cu toate că oamenii știau ceva despre asta la nivel subconștient și mulți chiar experimentând înainte să audă despre, a fost nevoie de confirmare. Avem ceea ce avem, pe baza a ceea ce gândim și vorbim.

Dacă ne schimbăm modul de gândire, ne schimbăm realitatea. Schimbăm traiectoria vieții noastre si este atat de simplu.

Știința se aliniază cu aceasta descoperind neuro-plasticitatea și cum se formează căile neuronale în creierul nostru. Schimbând gândirea, schimbăm rezultatele și de asemeni și modul în care experimentăm viața.

vreau-sa-ne-cunoastem-stefan-florin

Consider minunat felul în care știința ajunge să se alinieze cu ceea ce se cunoștea din vechi timpuri, prin alte metode decât știința exactă. Acest fapt dovedește că omul poate explora prin expansiunea conștiinței și poate cunoaște dincolo de ceea ce lumea contemporană descoperă. Știința, pentru a considera ceva real, vrea să răspună pentru umanitate la întrebarea „Cum?”. Odată ce are răspunsul, consideră o teorie că fiind reală. Lumea spirituală răspunde la întrebarea „Pentru ce?”, iar această întrebare produce expansiune dincolo de înțelegerea limitată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *