Stefan Florin ~ Trainer si Coach

Coaching? Ce este…

Coaching Bucuresti

De ce să lucrezi cu mine.

Lucrul cu un coach poate fi un pas esențial pentru atingerea obiectivelor și dezvoltarea personală. Coach-ul va fi alături de tine, va oferi suport, motivație și te va ghida către atingerea obiectivelor tale. Cu ajutorul unui coach, vei învăța să îți identifici blocajele, să îți maximizezi potențialul și să îți atingi obiectivele în mod eficient.

Dacă vrei să lucrezi cu un coach, urmează acești pași:

• Identifică obiectivele tale – Ce vrei să obții prin intermediul coaching-ului?

• Caută un coach cu experiență și recenzii pozitive – Asigură-te că profesionistul pe care îl alegi are experiență în domeniul tău poate și recenzii pozitive.

• Programați o ședință de consultație – Acest lucru te va ajuta să afli mai multe despre stilul coach-ului și dacă este potrivit pentru tine.

• Începe procesul de coaching – Fii deschis și implicat în proces, astfel vei obține rezultatele dorite.

Lucrul cu un coach poate fi o investiție valoroasă în tine și în viitorul tău. Dacă ești gata să îți atingi obiectivele și să te dezvolți la un nou nivel, nu ezita să lucrezi cu un coach.

Uite abordarea mea de servicii de coaching și adiacente.

În consiliere, eu ofer asistență emoțională și practică pentru a te ajuta să îți rezolvi problemele personale sau profesionale. Unele tehnici pe care le pot folosi includ:

 1. Ascultare activă: Eu îți ascult atent problemele și preocupările, fără a judeca sau a oferi soluții imediate.

 2. Reflectarea emoțiilor: Eu te ajut să îți identifici și să îți exprimi emoțiile și gândurile prin întrebări sau reflectarea cuvintelor și acțiunilor tale.

 3. Întrebări deschise: Formulez întrebări deschise pentru a te ajuta să identifici soluții și să gândesti critic.

 4. Feedback constructiv: Îți ofer feedback constructiv pentru te sprijini să înțeleagi mai bine problemele și să găsești soluții mai eficiente.

 5. Tehnici de relaxare: Eu îți pot oferi tehnici de relaxare, cum ar fi respirația profundă sau meditația, pentru a te ajuta să gestionezi stresul și anxietatea.

 6. Soluționare de probleme: Te ajut să identifici problemele, să evaluezi opțiunile și să alegi soluții viabile.

 7. Dezvoltare de abilități sociale: Eu îți pot oferi instruire și îndrumare pentru a îmbunătăți abilitățile tale sociale, cum ar fi comunicarea și relaționarea cu ceilalți.

Acestea sunt doar câteva exemple de tehnici de consiliere pe care le pot folosi pentru a te ajuta să îți rezolvi problemele și să îmbunătățești starea ta emoțională și relațiile. Este important să menținem o atmosferă de încredere și confidențialitate, astfel încât să te simți confortabil să îți împărtășești problemele cu mine.

Mentoratul este un proces în care un mentor experimentat oferă sfaturi, îndrumare și consiliere unui mentorat, care se află într-un stadiu incipient sau începător în cariera sau în dezvoltarea personală. În mentorat, eu îți ofer suport, orientare și îndrumare pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele personale sau profesionale. Unele tehnici pe care le pot folosi includ:

 1. Modelare: Îți arăt prin propriul exemplu cum să abordezi anumite situații sau probleme și cum să îți atingi obiectivele.

 2. Ghidare prin experiență: Îți împărtășsc propria experiență și cunoștințe pentru a te ajuta să înțeleagi cum să abordezi probleme specifice.

 3. Provocare pozitivă: Te încurajez și provoc să îți îmbunătățești abilitățile și să îți atingi obiectivele.

 4. Feedback constructiv: Îți ofer feedback constructiv pentru a te ajuta să îți identifici punctele forte și slabiciuni și să îți îmbunătățești performanța.

 5. Oportunități de networking: Îți pot oferi acces la resurse și oportunități pentru a-ți îmbunătăți cariera sau a-ți dezvolta relațiile profesionale.

 6. Discuții despre strategii și planificare: Te pot ajuta să formulezi și să implementezi strategii eficiente pentru a-ț​i atinge obiectivele.

Acestea sunt doar câteva exemple de tehnici de mentorat care pot fi utilizate pentru a te ajuta să te​ dezvolți​ profesional și personal. Este important să se mențină o relație deschisă și de încredere între noi, astfel încât mentoratul să se simtă confortabil încât să îți împărtășești problemele și să primești​ sprijinul necesar.

Instruirea este procesul prin care eu îți transmit cunoștințe, abilități și tehnici noi, pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele personale sau profesionale. Unele tehnici pe care le pot folosi în instruire sunt:

 1. Exemplificare: Eu îți arăt prin exemple concrete cum să aplici cunoștințele sau tehnicile învățate.

 2. Demonstrație practică: Eu îți arăt prin demonstrații practice cum să aplici cunoștințele sau tehnicile învățate.

 3. Activități hands-on: Te implic în activități hands-on pentru a te ajuta să înțelegi și să aplici cunoștințele sau tehnicile învățate.

 4. Discuții deschise: Eu încurajez discuții deschise și întrebări, astfel încât să clarificăm orice nelămuriri sau confuzii.

 5. Materiale de referință: Îți ofer materiale de referință precum cărți, articole sau prezentări, astfel încât să poți revizui și îmbunătăți cunoștințele sau tehnicile învățate.

 6. Evaluare: Eu îți evaluez progresul prin teste sau activități hands-on, astfel încât să știi unde mai ai nevoie de îmbunătățire.

Acestea sunt doar câteva exemple de tehnici de instruire care pot fi utilizate pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele. Este important să se mențină un mediu de învățare pozitiv și stimulativ, astfel încât să poți înțelege și aplica noile cunoștințe și tehnici în mod eficient.

Dacă ești interesat să îți dezvolți abilitățile prin intermediul unui proces de instruire, te invit să ne contactezi pentru mai multe detalii. Suntem aici pentru a te ajuta să îți atingi potențialul și să îți atingi obiectivele!

Ghidarea este procesul prin care eu, ca ghid, îți ofer direcție și îndrumare pentru a atinge obiectivele tale. Iată câteva tehnici clare de ghidare pe care le pot utiliza pentru a te ajuta să progresezi:

 1. Clarificare a obiectivelor: Împreună vom identifica obiectivele tale clare și le vom stabili într-un plan de acțiune.

 2. Modelare: Eu îți voi arăta prin exemplul meu cum să abordezi anumite situații sau probleme și cum să îți atingi obiectivele.

 3. Feedback constructiv: Îți voi oferi feedback constructiv pentru a te ajuta să îți identifici punctele forte și slabiciuni și să îți îmbunătățești performanța.

 4. Încurajare și motivare: Eu îți voi oferi încurajări și motivație pentru a te ajuta să progresezi și să îți atingi obiectivele.

 5. Resurse și oportunități: Eu îți voi oferi acces la resurse și oportunități relevante pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și a-ți atinge obiectivele.

Acestea sunt doar câteva tehnici clare de ghidare pe care le pot folosi pentru a te ajuta să progresezi. Dacă vrei să îți atingi obiectivele și să îți îmbunătățești performanța, nu ezita să investești în ghidarea cu mine!

Indrumarea personalizată se concentrează pe nevoile individuale ale fiecărui individ și oferă soluții adaptate nevoilor specifice. Acest proces poate fi realizat prin următoarele tehnici:

 1. Evaluarea nevoilor: Eu îți evaluez nevoile individuale și îți ofer soluții personalizate pentru a îți atinge obiectivele.

 2. Planificare personalizată: Eu îți creez un plan de acțiune personalizat, bazat pe nevoile tale individuale, astfel încât să poți îți atinge obiectivele într-un mod eficient și organizat.

 3. Suport continuu: Eu îți ofer suport continuu și îndrumare pentru a te asigura că îți atingi obiectivele și pentru a te ajuta să te adaptezi la orice provocări sau schimbări care pot apărea pe parcurs.

 4. Feedback personalizat: Eu îți ofer feedback personalizat care să te ajute să îți identifici punctele forte și slabiciuni și să îți îmbunătățești performanța.

Prin aceste tehnici de indrumare personalizată, eu îți asigur că îți atingi obiectivele într-un mod eficient și adaptat nevoilor tale individuale. Dacă ești interesat să îți îmbunătățești viața personală sau profesională, nu ezita să mă contactezi pentru a afla mai multe despre cum te pot ajuta să îți atingi obiectivele!

Dezvoltarea personală este un proces continuu prin care îți îmbunătățești abilitățile, atitudinile și valorile, astfel încât să te simți mai realizat și mai fericit. Iată câteva tehnici clare de dezvoltare personală pe care le pot oferi:

 1. Auto-cunoaștere: Împreună vom explora valorile tale, dorințele și obiectivele pentru a te ajuta să îți definești direcția în viață.

 2. Stabilirea obiectivelor: Îți voi oferi sprijin pentru a stabili obiective clare și realiste și pentru a le atinge.

 3. Eliminarea obstacolelor: Te voi ajuta să identifici și să învingi obstacolele care te împiedică să îți atingi obiectivele.

 4. Dezvoltarea abilităților: Îți voi oferi instrumente și tehnici pentru a îți îmbunătăți abilitățile și pentru a îți atinge obiectivele mai ușor.

 5. Echilibru între viața personală și profesională: Îți voi oferi suport pentru a-ți gestiona echilibrul între viața personală și profesională, astfel încât să te simți mai bine și mai realizat în ambele domenii.

Acestea sunt doar câteva tehnici clare de dezvoltare personală pe care le pot oferi. Dacă vrei să te simți mai realizat și mai fericit, nu ezita să investești în dezvoltarea ta personală cu ajutorul meu!

Dezvoltarea profesională este procesul prin care eu, ca expert în dezvoltare, îți ofer suport și îndrumare pentru a-ți îmbunătăți cariera. Iată câteva tehnici clare de dezvoltare profesională pe care le pot utiliza pentru a te ajuta să progresezi:

 1. Clarificare a obiectivelor profesionale: Împreună vom identifica obiectivele tale profesionale clare și le vom stabili într-un plan de acțiune.

 2. Formare și instruire: Eu îți voi oferi acces la formări și instruiri relevante pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și a-ți atinge obiectivele profesionale.

 3. Networking: Îți voi oferi oportunități de a te conecta cu alți profesioniști din domeniul tău pentru a-ți extinde cunoștințele și rețeaua de contacte.

 4. Feedback profesional: Îți voi oferi feedback profesional pentru a te ajuta să îți identifici punctele forte și slabiciuni și să îți îmbunătățești performanța la locul de muncă.

 5. Dezvoltare a abilităților: Eu îți voi oferi oportunități de a-ți dezvolta abilități precum leadership, comunicare și rezolvarea problemelor.

 6. Oportunități de carieră: Eu îți voi oferi acces la oportunități de carieră relevante pentru a-ți atinge obiectivele profesionale.

Acestea sunt doar câteva tehnici clare de dezvoltare profesională pe care le pot folosi pentru a te ajuta să progresezi în carieră. 

Dacă vrei să îți atingi obiectivele profesionale și să îți îmbunătățești performanța la locul de muncă, nu ezita să investești în dezvoltarea ta profesională cu mine!

Asistența de performanță este un serviciu personalizat prin care te ajut să îți îmbunătățești performanța în orice aspect al vieții tale, fie că este vorba de carieră, relații sau sănătate. Iată câteva tehnici clare pe care le voi folosi pentru a te ajuta să atingi obiectivele tale:

 1. Definirea obiectivelor: Împreună vom stabili obiectivele tale clare și le vom include într-un plan de acțiune.

 2. Modelare: Te voi ghida prin exemplul meu cum să abordezi anumite situații sau probleme și cum să îți atingi obiectivele.

 3. Feedback constructiv: Îți voi oferi feedback constructiv pentru a te ajuta să îți identifici punctele forte și slabiciuni și să îți îmbunătățești performanța.

 4. Încurajare și motivare: Îți voi oferi încurajare și motivare pentru a te ajuta să progresezi și să îți atingi obiectivele.

 5. Resurse și oportunități: Îți voi oferi acces la resurse și oportunități relevante pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și a-ți atinge obiectivele.

Acestea sunt doar câteva tehnici clare de asistență de performanță pe care le pot folosi pentru a te ajuta să progresezi. Dacă vrei să îți îmbunătățești performanța și să îți atingi obiectivele, nu ezita să investești în asistența de performanță cu mine!

Serviciul „Supraveghere și orientare” se concentrează pe a te ajuta să îți atingi obiectivele prin oferirea unui suport sistematic și orientare clară. Iată câteva tehnici clare pe care le pot folosi pentru a te ajuta să progresezi:

 1. Monitorizare constantă: Voi monitoriza constant progresul tău și îți voi oferi feedback pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele.

 2. Planificare și strategie: Voi lucra cu tine pentru a crea un plan de acțiune clar și strategii pentru a-ți atinge obiectivele într-un mod eficient.

 3. Suport motivațional: Îți voi oferi încurajare și motivație pentru a te ajuta să progresezi și să îți atingi obiectivele.

 4. Identificare și rezolvare a problemelor: Voi lucra cu tine pentru a identifica și rezolva problemele care te împiedică să îți atingi obiectivele.

Acestea sunt doar câteva tehnici clare pe care le pot folosi pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele prin supraveghere și orientare. Dacă vrei să îți atingi obiectivele și să îți îmbunătățești performanța, nu ezita să investești în acest serviciu.

Fă un pas important către atingerea obiectivelor tale și începe astăzi să lucrezi cu mine. Alege serviciul de supraveghere și orientare și transformă-ți visele în realitate!

Asistenta in progres este serviciul prin care eu îți ofer suport și direcție pentru a-ți atinge obiectivele tale și a te dezvolta în mod continuu. Iată câteva tehnici clare prin care te pot ajuta:

 1. Definirea obiectivelor: Împreună vom identifica obiectivele tale clare și le vom stabili într-un plan de acțiune.

 2. Monitorizarea progresului: Voi monitoriza progresul tău și te voi încuraja să continui să îți urmezi planul de acțiune.

 3. Feedback constructiv: Îți voi oferi feedback constructiv pentru a te ajuta să îți identifici punctele forte și slabiciuni și să îți îmbunătățești performanța.

 4. Identificarea obstacolelor: Voi lucra cu tine pentru a identifica orice obstacole care te pot împiedica să îți atingi obiectivele și pentru a găsi soluții pentru a le depăși.

 5. Resurse și oportunități: Îți voi oferi acces la resurse și oportunități relevante pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și a-ți atinge obiectivele.

Acestea sunt doar câteva tehnici clare prin care îți pot oferi asistență în progres.

Dacă vrei să îți atingi obiectivele și să te dezvolți în mod continuu, nu ezita să investești în acest serviciu!

Consilierea în carieră este procesul prin care îți ofer suport și îndrumare pentru a-ți dezvolta abilitățile profesionale și a-ți atinge obiectivele de carieră. Iată câteva tehnici clare pe care le pot utiliza pentru a te ajuta:

 1. Evaluare de carieră: Vom lucra împreună pentru a evalua abilitățile tale actuale și interesele tale pentru a identifica opțiunile potrivite de carieră.

 2. Misiune: Descoperirea misiunii personale și traducerea ei ca posibilitate a unei cariere de urmat.

 3. Identificare a obiectivelor: Împreună vom stabili obiectivele tale profesionale clare și vom defini un plan de acțiune pentru a le atinge.

 4. Dezvoltare de abilități: Vom lucra împreună pentru a-ți dezvolta abilitățile profesionale, cum ar fi comunicarea, rezolvarea problemelor și luarea deciziilor.

 5. Networking: Îți voi oferi suport pentru a-ți dezvolta rețeaua de contacte profesionale și a-ți amplifica oportunitățile de carieră.

 6. Orientare în piața muncii: Vom discuta despre trendurile din piața muncii și despre cum poți să te adaptezi la acestea pentru a-ți maximiza oportunitățile profesionale.

Acestea sunt doar câteva tehnici clare pe care le pot utiliza pentru a te ajuta în cariera ta.

Dacă vrei să îți atingi obiectivele de carieră și să îți îmbunătățești performanța profesională, nu ezita să investești în consilierea cu mine!

Cum îți poți identifica obiectivele încât să știi ce vrei prin intermediul coachingului?

Identificarea obiectivelor este un pas important în procesul de coaching și poate fi realizat prin urmatorii pași:

• Reflectează asupra vieții tale – Începe prin a te gandi la aspectele vieții tale care îți dau satisfacție și la lucrurile pe care vrei să le schimbi.

• Analizează nevoile tale – Ce anume te face să te simți nemulțumit sau blocat în viața ta? Ce ai nevoie pentru a te simți mai împlinit?

• Stabilește obiective S.M.A.R.T. – Asigură-te că obiectivele tale sunt Specifice, Măsurabile, Atractive, Realiste și în Timp-delimitate.

• Scrie obiectivele tale – Scrierea obiectivelor îți va oferi o viziune clară și te va ajuta să te concentrezi pe acestea.

După ce ai identificat obiectivele tale, vei ști ce vrei să obții prin intermediul coachingului și te vei putea concentra pe procesul de atingere a acestora. Este important să fii deschis și să fii pregătit să faci schimbari, astfel vei putea obține rezultatele dorite.

Cum găsești un coach cu experiență și recenzii pozitive?

Există mai multe modalități prin care poți găsi un coach cu experiență și recenzii pozitive:

• Caută online – Folosește motoare de căutare precum Google sau platforme de coaching pentru a găsi coach-i cu experiență.

• Verifică recenzii și recomandări – Verifică recenziile și recomandările pe site-urile de profil ale coach-ilor, precum LinkedIn sau Facebook, pentru a vedea ce spun clienții despre aceștia.

• Consultă rețeaua ta – Întreabă prietenii, colegii sau familia dacă au lucrat cu un coach sau dacă au recomandări.

• Participă la sesiuni de prezentare – Participă la sesiuni de prezentare sau evenimente de networking unde poți interacționa cu diferiți coach-i și află mai multe despre stilul și abordarea acestora.

Este important să faci cercetari și să verifici experiența și recenzile coach-ilor înainte de a lua o decizie. Aceasta te va asigura că alegi un coach potrivit pentru tine și că vei obține rezultatele dorite.

Vrei să atingi obiectivele tale și să te transformi? Alătură-te celor mai mulțumiți clienți ai mei, prin intermediul coaching-ului, prin care de 12 ani, mii de oameni au beneficiat, lăsând recenzii pozitive. Descoperă noi perspective, înveți să îți atingi potențialul maxim prin metode personalizate și eficiente.

Programează acum o ședință cu mine și bucură-te de transformarea vieții tale! Garantat!

Te îmbrățisez ☀️🤗
Florin Stefan
0748.777.696

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *