Stefan Florin ~ Trainer si Coach

[GRAV] Capcane Spirituale. Atentie la neatentie!

Capcane-Spirituale

PROTEJEAZĂ-TE DE OAMENII ACEȘTIA!​

Dragilor, există în ultima vreme pseudo-shamani și oameni ce obțin titluri livrând informație pe care consideră că o înțeleg. Atenție căci există Capcane Spirituale!

Oamenii vor să evolueze rapid și sub pretextul „iluminării” se supun la experimente sociale, chimice și psihologice din care se pot recupera cu greu.

Nu spun că este greșit să se abordeze holistic și energetic pentru sprijinul creșterii frecvenței însă am văzut și văd încă din copilărie suflete atinse și agățate de energii de care nici nu sunt conștienți.

Ce spun este că munca cu noi înșine nu poate fi sărită cu nici un medicament miraculos deoarece până se modifică în ADN structura condiției umane… aia e… Avem de muncă prin conștient și subconștient.
Iar dacă cineva spune că se poate fără, să fie pecetluit încât să cunoască frații si surorile.

Adevărul se distinge din ce în ce mai greu și de aceea nu prea se bagă mulți să mai conteste metode deoarece ele se așează pe un sâmbure de adevăr la bază.

Căderea îngerilor, dacă punem în lumina scripturii, se referă la același lucru. Prin faptul că sunt creații divine și că au înzestrările inițiale, este un adevăr. Intențiile și faptele fac diferența, la fel cum poți observa că suntem cu toții oameni, ceea ce este un adevăr însă intențiile ne deosebesc🙏

Să fim cu băgare de seamă!

Să discernem fiecare pentru noi cu atenție sporită și cu atât mai mult cu cât intrăm în anul „Idolatrizării EGO-ului” și să vedeți ce spectacole de magie vor apărea peste tot.

Să ne slefuim onorabil iar Dumnezeu să ne sprijine și să ne ocrotească în așa vremuri „sensibile”.

Am zis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *