Stefan Florin ~ Trainer si Coach

Cui folosesc obiectivele?

Cui-folosesc-obiectivele-Florin-Stefan
Pentru ce sunt importante obiectivele şi la ce ajută să îţi setezi câteva?

Obiective sau direcţii către viziunea rezultatului. Obiectivele sunt direcţii către care te îndrepţi şi reprezintă viziunea rezultatului pe care vrei să-l obţii în urma unor acţiuni.

Imaginează-ţi că eşti pe o barcă cu pânze, fără o direcţie clară, iar vântul bate în anumite perioade a zilei din diverse direcţii.

Unde crezi că va ajunge barca în care te afli?

Unde vrea ea 🙂

Un obiectiv ajută ca barca ta să se îndrepte către o direcţie pe care tu o doreşti. Este harta după care te ghidezi pentru a crea în viaţa ta un rezultat pe care îl doreşti.
Setare-Obiective-Florin-Stefan

Atunci când avem o listă de cumpărături şi mergem în supermarket, este mai uşor să cheltuim banii eficient şi specific pentru ce avem nevoie decât atunci când mergem la cumpărături fără să ştim exact ce vrem.

Distrageri sunt la tot pasul şi din ce în ce mai tentante. La fel şi hoţii de energie, fie reclame pe Facebook, fie pe internet sau chiar prieteni care sunt pe mare cu barca fără o direcţie precisă.

Setarea unui obiectiv ajută creierul ca atunci când detectează oportunităţi pentru îndeplinirea obiectivului, să te facă atent.

Astfel, îţi recomand ca în timpul tău să îţi găseşti câteva minute să îţi revezi obiectivele. De asemeni, poți începe să îţi setezi câteva dacă încă nu ai. Obiective sau direcţii către viziunea rezultatului.

Dacă eşti serios în îndeplinirea obiectivului, îţi recomand să descarci acest ebook gratuit care te va sprijini în construirea unui obiectiv mai clar definit.

De asemenea, găseşti aici https://stefanflorin.ro/mental/realizarea-unui-plan-de-succes cum să construieşti un plan pe care să îl aplici cu succes.

Îţi mulţumesc pentru timpul pe care alegi să îl învesteşti în dezvoltarea ta şi te felicit pentru alegerea făcută. Te invit să iți programezi o sesiune individuală. Obiectivele tale vor căpăta contur cu un plan concret de acțiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *