Stefan Florin ~ Trainer si Coach

CashFlow Game sau Jocul banilor

CashFlow-Game-sau-Jocul-banilor

Cum, dintr-o joaca, poti deveni ?​

Cineva mi-a recomandat sa cumpar un Boardgame sau sa intru online sa joc CashFlow.

Am facut cont pe https://www.richdad.com/classic si am inceput joaca.

CashFlow este un joc pentru disciplina financiara si poate fi transformational, construind obiceiuri de a investi profitabil.

Acest joc te poarta prin cateva posibilitati de investitii in piata actuala si iti creaza obiceiuri de investitor, chiar te poti folosi de el sa iti definesti strategia de investitii in… aproape orice.

Jocul este alcatuit din 2 parti:

1. In prima parte a jocului, esti nevoit sa iti asiguri un venit pasiv  din job-ul pe care il ai si de la care primesti bani lunar, adaugand investitiile pe care le faci, fie in actiuni pe bursa, imobiliare sau chiar iti poti deschide o companie start-up ca activitate part-time.

In joc, poti investi in:

 • Imobiliare (cladiri si terenuri)
 • Actiuni ale companiilor
 • Companii Start-up


Simuleaza foarte bine traseul banilor in viata noastra si ne face atenti catre modul in care investim. Aflam daca si cum banii nostri pot sa lucreze pentru noi, aducand la randul lor mai multi bani.

„Banii vor cumpăra un caine bun, dar numai iubirea va face ca el sa dea din coadă.”

2. In partea a 2-a a jocului si cea mai frumoasa parte (din punctul meu de vedere) este atunci cand toate cheltuielile tale lunare sunt acoperite iar veniturile tale sunt folosite pentru a produce alte venituri. De aici te apropii de a castiga jocul banilor.

Ai lejeritatea sa investesti fara grija zilei de maine sau chiar daca baniii tai produc alti bani care, fie multi, fie putini, te poti bucura de posibilitatea de a actiona fara a fi pus sub presiunea necesitatii financiare de subzistenta.

Partea transformationala ce se produce in mintea jucatorilor, este experienta trecerii de la a lucra tu pentru bani la a pune banii sa lucreze pentru tine. Este momentul cand ti-ai castigat LIBERTATEA FINANCIARA.

cashFlow-game2
cashFlow-game

Pe site-ul lui Robert Kiyosaki vei gasi jocul gratuit online „CashFlow” si multe alte materiale gratuite(nu le-am parcurs pe toate).

Link-ul pentu joc: https://www.richdad.com/classic

P.S.: Se poate juca in multiplayer cu cine vrei tu sau daca imi scrii, poate il jucam impreuna 🙂

Te imbratisez cu toata inima 💞🤗

Îţi mulţumesc pentru timpul pe care alegi să îl învesteşti în dezvoltarea ta şi te felicit pentru alegerea făcută. Te invit să iți programezi o sesiune individuală. Obiectivele tale vor căpăta contur cu un plan concret de acțiune.

3 comments

 1. Salut,

  Faptul ca nu ma descurc foarte bine cu engleza vin cu rugamintea daca poti sa-mi trimiti sau sa publici un articol cu instructiunile jocului in limba romana. Multumesc

  1. Salut Laurentiu,
   Cu drag îți pot explica instrucțiunile și dacă dorești, putem juca împreună un joc în care să îți și explic cum funcționează. Spor în evoluție!

 2. Buna, cred ca acesta este un site grozav. Am dat peste el si ma intorc din nou, deoarece l-am marcat. Banii si libertatea sunt cel mai bun mod de a te schimba, fie ca tu sa fii bogat si sa continui sa-i ghidezi pe ceilalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *