Stefan Florin – Evolve Master

Calitatea vietii de la HD la 24K

calitatea-vietii-de-la-hd-la-24k-florin-stefan

Alegerea de a evita riscul este alegerea de a evita să trăiți și a evita să trăiți este unul dintre cele mai mari riscuri.
Craig D. Lounsbrough

Upgrade la High Definition

Ati putea sa va amintiti de vremea cand filmele rulau cu pelicula?

Apoi a evoluat in VHS, celebrele casete video si Betamax. Ati auzit macar despre Beta? 🙂

In scurt timp au aparul calculatoarele in tot mai multe case si vremea CD-urilor si a DVD-ului facea sa parem noi extraterestrii fata de generatiile trecute. Acum am progresat de la ecrane HD la UltraHD si K-urile devin tot mai intalnite in vietile noastre.

Ce spun, cand de fapt in acest microcosmos avem in buzunare stick-uri de memorie ce depasesc capacitatea de stocare a celor mai performante memorii din trecut si chiar telefoane cu o capacitate de procesare inimaginabila ca ar fi fost posibil pentru un computer si partajam fisiere cu usurinta din Cloud. Foarte curand vom downloada direct in creierul nostru chiar din eter.

Vreau sa folosesc toate aceste „inventii” spectaculoase sa-mi faciliteze accesul catre un concept mult mai fin – sinele nostru.

Tu – Capacitate de stocare(Hard Drive) nemuritoare

Astfel, pana acum, cred ca ti-ai prins urechile putin in jurul faptului ca esti o fiinta divina/Dumnezeu/sursa/creator (sau oricum numesti ce a fost inainte de toate).

Acest „corp” nu este adevărata ta esență, este conștiența la conducere(minte), care este în control și sistemul tau biologic este echivalentul unui hard-drive de calculator unde toate informațiile tale sunt stocate.

Astfel, dece sa nu iti faci upgrade, sa traiesti in cea mai buna versiunie a ta, asa cum ai capacitatea sa o faci?

Iată câteva sfaturi despre cum să începi să iți reînsuflețesti creierul prin intermediul unor comenzi de gândire conștientă, pentru a obține cât mai mult din viața și corpul tau:

  • Declară în fiecare zi că ești suveran. Că iti guvernezi propria existență și că ești o ființă cu bunăvoință și libertate de alegere (acum stabilești cadrul sau iți reconstruiești baza, ca să spun așa).
  • Spune-ți în fiecare dimineață la ce te aștepți de la această zi. Ai venit aici să experimentezi bucuria (înrădăcinată în dragoste – tot ceea ce există cu adevarat), astfel încât să te asiguri că manifești asta în fiecare zi. Nu uita să iți revezi ziua pentru a bifa, pentru a vedea dacă ți-ai oferit timp pentru a te bucura de frumos, iar dacă nu, sparge-ți bula de nefericire!
  • Spune-ți că, dacă ai ceva „neplăcut” de facut pentru astazi, va merge ușor și  vei genera energia pentru a ajunge la concluzia care este cea mai benefică acțiune pentru calea ta. Păstrează-ți ochiul interior concentrat pe rezultatul pe care dorești să-l manifești.
  • Ia-ți 2-3 minute dimineața (poate în timp ce încă mai stai în pat), pentru a afirma pentru corpul tau că lucrează la un nivel optim! Ești 100% sănătos (încercă să simți fiecare celulă din corpul tău și să trimiți fiecărei celule iubire și apreciere) și vei onora acest sistem biologic fain, doar prin a mănânca și a bea ceea ce cere organismul și nu ceea ce a fost mintea ta „programată” să tanjească după.
  • La sfârșitul zilei, reamintește-ți că esti co-creatorul existenței tale în această dimensiune și iți redefinesti obiectivele și ceea ce dorești să experimentezi. Se va face voia ta!

Sper că aceste sfaturi te ajută să începi cu adevărat să incorporezi sinele tău sacru și să iti optimizezi viața la calitatea HD pe care o meriți.

Începe să te obișnuiești cu faptul că esti puternic/ă, deoarece abea acum începem să ne trezim la măiestria noastră înnăscută – iți poți imagina ce vom deveni când ne aliniem neechivoc suveranității noastre?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *