Stefan Florin ~ Trainer si Coach

SALUT

Florin Ștefan este trainer, coach, autor și mentor. De 12 ani lucrează cu oamenii în dezvoltare personală și profesională pentru atingerea succesului.

StefanFlorin-contact
Florin Stefan Mentor

Principiile după care m-am ghidat în viață nu s-au schimbat, s-au schimbat însă acțiunile mele după valorile pe care le-am descoperit. Îmi place simplitatea modului în care viața mi s-a descoperit și am înțeles că indiferent cum privești viața, ușoară sau grea, ai dreptate.

de-cate-ori-1024x697

Iubesc oamenii, pe toți. Scopul meu este să le arăt și lor frumusețea pe care o văd în fiecare.
Pentru mine nu există oameni proști, indiferent de mediul din care provin, ci consider că lipsa de educație potrivită valorilor acestora le determina un comportament și un mod de gândire sau altul. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dăruit capacitatea să ascult dincolo de cuvintele rostite și să percep oamenii după potențialul pe care îl au și nu după acțiunile din trecutul lor.

12 ani

EXPERIENȚĂ​

FLEXIBILITATE

TIMP PENTRU TINE

REZULTATE

MĂSURABILE
rawpixel-395554-unsplash

Viziune & misiune

Misiunea mea este să sprijin oamenii să-și găsească împlinirea, indiferent ce înseamnă aceasta pentru ei. Astfel, mă ajută la îndeplinirea obiectivului meu suprem, Desăvârșirea.

Viziunea este puțin mai ezoterică… Consider că particip activ la creșterea frecventei de vibrație a oamenilor prin trezirea conștiinței. Dacă fiecare om ar avea în mână câte o lumânare și tu ai aprinde lumânările a 3 oameni, urmând că aceștia să facă același lucru cu alți 3 oameni, într-o lună toți oamenii de pe Terra ar ține in mână câte o lumânare aprinsă.

Dăruind lumina din noi, dobândim iluminarea.

Ce imi place

Sunt pasionat de tehnologie și inovație. Mi-am început cariera profesională ca programator în 2008 și în următorii 3 ani, descoperind un alt tip de programare, NLP-ul (Programarea Neuro-Lingvistică), am decis să urmez calea descoperirii îmbunătățirii performanței umane. De 12 ani lucrez cu oamenii în dezvoltare personală și profesională, folosind atât moduri convenționale, cât și unele mai puțin cunoscute. Succesul se construiește și consider că odată ce ai instrumentele și uneltele potrivite, orice construcție devine ușor de realizat.

Iluminare-StefanFlorin

BIOGRAFIE

Absolvent al facultăților de Informatică Managerială din București și Teologie Pastorală din Constanța în anii 2011 și respectiv 2012.

Mi-am început cariera profesională că programator și, de asemeni, mi-am urmat pasiunea pentru oameni și pregătirea lor, coordonând o casă de discuri denumită SACREW Music (Sacru Music) până în anul 2012.

În permanență curios despre oameni și programare, instinctiv se dezvoltau abilități și aptitudini în ceea ce privește Programarea Neuro Lingvistică(NLP) și am început să cochetez cu Business Coaching-ul încă din 2009.

În 2012 am trăit evenimentul trezirii conștiinței într-un mod neașteptat și inimaginabil pentru mine până la acel moment.

Voi scrie mai multe despre aceasta într-un articol viitor.

6 intrebari 9 minute - Coaching accelerat Vol. 1

Coaching Accelerat

6 întrebări 9 minute Vol. 1

  • Claritate

    Îți vei găsi soluții noi pentru reușită.

  • Motivație

    Obții echilibrul și motivația acțiunii.

  • Coaching accelerat

    Înveți să eficientizezi timpul tău.
Îți trimit pe e-mail caietul gata de lucru.